Skip to main content

Villkor & regler

Bokning och betalning

Bokning och betalning sker enkelt och säkert genom Airbnbs hemsida.

Avbokningsregler

Vi använder oss av Airbnbs avbokningsregel:

Fullständig återbetalning för avbokningar upp till 30 dagar före incheckning. Om bokningen görs mindre än 30 dagar före incheckning återbetalas hela beloppet om avbokning görs inom 48 timmar efter bokning och minst 14 dagar före incheckning. Efter detta återbetalas 50 % fram till sju dagar före incheckning. Därefter görs ingen återbetalning.

Städning

Hyresgästen måste vid avfärd lämna stugan i gott skick. Lämna ej sopor, glas/burkar, mat i kylen etc. Sopor ska slängas på av Kärr Gårdsförvaltning angiven plats, se karta i stugan. Möblemanget ska stå som vid ankomst. Grillen ska vara avstädad och uteplatsen iordningställd.

Övrig städning så som dammsugning, våttorkning och putsning är inkluderad i hyran.

Husdjur

Husdjur är varmt välkomna. För trevnads skull ber vi er att plocka upp efter hunden på gräsmattorna.

Lakan

Lakan och handdukar medtages av hyresgästen.

Ved

En back ved ingår i hyran, mer ved kan beställas för 100 kr per back (60L)

Skador

Hyresgästen förväntas ta hand om såväl stuga som inventarier på ett ansvarsfullt sätt. Om något går sönder vill vi att hyresgästen meddelar Kärr Gårdsförvaltning om detta. Det är hyresgästen som har det fulla ansvaret om denne orsakar skadan. Hyresgästen ska ersätta Kärr Gårdsförvaltning för den skada som uppstått. Om något är trasigt vid ankomst ska hyresgästen meddela detta.

Nyckel

Nyckeln förvaras i en nyckelbox på fasaden, kod meddelas innan ankomst.

Personuppgiftslagen

Kärr Gårdsförvaltning som personuppgiftsansvarig värnar om individens integritet och säkerhet.
Genom bokningsförfrågan samtycker kunden till att Kärr Gårdsförvaltning använder dennes personuppgifter samt kontaktuppgifter för att fullgöra de åtaganden som hyresrelationen kräver.

Namn, e-postadresser och telefonnummer kan finnas i mejlkorrespondens i vårt e-postsystem. I den mån vi har fått en e-postadress av en kund sparar vi denna så länge informationen är relevant för båda parter. Som båtplatskund finns ni med i våra kundregister så länge ni har ett aktivt avtal, vid uppsägning raderas era kontaktuppgifter. Som hyresgäst i våra stugor sparas ej era kontaktuppgifter i listor för framtida reklam, erbjudanden etc.

Om ni upplever att kommunikation från Kärr Gårdsförvaltning är av irrelevant karaktär och ej önskar mottaga denna kontaktar ni oss så vi skyndsamt kan radera era uppgifter.