Skip to main content

Villkor & regler

Bokning och betalning

Bokning sker via mail. Efter bokning mottar ni ett mail med faktura vilken också utgör bokningsbekräftelse. Betalning sker via Bankgiro 702-6263.

Avbokningsregler

Avbokning kan göras via mail och återbetalning sker enligt följande:

40 dagar före ankomst återbetalas 90% av erlagd hyra
20 dagar före ankomst återbetalas 50% av erlagd hyra
7 dagar före ankomst återbetalas 10% av erlagd hyra

Städning

Hyresgästen måste vid avfärd lämna stugan i gott skick. Lämna ej sopor, glas/burkar, mat i kylen etc. Sopor ska slängas på av Kärr Gårdsförvaltning angiven plats, se karta i stugan. Möblemanget ska stå som vid ankomst. Grillen ska vara avstädad och uteplatsen iordningställd. Vid egen städning ska stugan lämnas i snyggt och fräscht skick, följ städlistan i stugan.

Städning är inkluderad vid veckovisuthyrning.
Städning är ej inkluderad vid korttidsuthyrning.

Städning kan beställas som tillägg och kostar 800 kr.

Husdjur

Husdjur är varmt välkomna. För trevnads skull ber vi er att plocka upp efter hunden på gräsmattorna.

Lakan

Lakan och handdukar medtages av hyresgästen.

Ved

Ved kostar 100 kr per back (60L)

Skador

Hyresgästen förväntas ta hand om såväl stuga som inventarier på ett ansvarsfullt sätt. Om något går sönder vill vi att hyresgästen meddelar Kärr Gårdsförvaltning om detta. Det är hyresgästen som har det fulla ansvaret om denne orsakar skadan. Hyresgästen ska ersätta Kärr Gårdsförvaltning för den skada som uppstått. Om något är trasigt vid ankomst ska hyresgästen meddela detta.

Nyckel

Var och när nycklar ska upphämtas/överlämnas meddelas innan ankomst.

Personuppgiftslagen

Kärr Gårdsförvaltning som personuppgiftsansvarig värnar om individens integritet och säkerhet.
Genom bokningsförfrågan samtycker kunden till att Kärr Gårdsförvaltning använder dennes personuppgifter samt kontaktuppgifter för att fullgöra de åtaganden som hyresrelationen kräver.

Namn, e-postadresser och telefonnummer kan finnas i mejlkorrespondens i vårt e-postsystem. I den mån vi har fått en e-postadress av en kund sparar vi denna så länge informationen är relevant för båda parter. Som båtplatskund finns ni med i våra kundregister så länge ni har ett aktivt avtal, vid uppsägning raderas era kontaktuppgifter. Som hyresgäst i våra stugor sparas ej era kontaktuppgifter i listor för framtida reklam, erbjudanden etc.

Om ni upplever att kommunikation från Kärr Gårdsförvaltning är av irrelevant karaktär och ej önskar mottaga denna kontaktar ni oss så vi skyndsamt kan radera era uppgifter.