Dragsvik

Max platsbredd

4 m

Max båtdjup

2 m

Y-bommar

Ja

1 tim från Stockholm - 20 min från Trosa - 20 min från Nyköping

Dragsvik är vår största hamn med för närvarande ca 220 platser. Vi tar emot de flesta båtstorlekar, från små fritidsbåtar till större segelbåtar upp till ca 13 m. Ni har tillgång till el och färskvatten antingen på bryggorna eller i direkt anslutning till land. Samtliga bryggor har låsbara grindar och området är upplyst nattetid året om. Off season är hela hamnområdet stängt för obehörig trafik.

Följande bekvämligheter disponeras fritt när du har din båt i Dragsvik.

· El (särskild användning efter överenskommelse)
· Sötvatten
· Klubbhus med pentry
· WC
· Fri parkering
· Uppställning vagga/vagn
· Mastkran
· Mastskjul

För er som sjösätter själva har vi en ramp som endast disponeras av Dragsviks medlemmar, rampen har ni tillgång till året runt. Från hamnen ser ni Stendörrens naturreservat och leden passera i horisonten. För att snabbt ta sig ut i skärgården är Dragsvik ett idealiskt alternativ. Kom gärna förbi och upplev hamnen på plats!

Områdeskarta PDF

Prislista PDF